U bevindt zich hier: Startpagina >> Workshops

Per 30 april 2010 heeft "De Drentsche Tuinkamer" haar activiteiten beëindigd.

Workshops PDF Print
De avonden (ochtenden) zijn volledig verzorgd. Voor iedere deelnemer is een eigen set gereedschap, tafel en stoel aanwezig.
Alle te gebruiken bloemen, blad- en bijmaterialen, ondergronden zijn in voldoende mate aanwezig. Ook de koffie, thee en wat lekkers zijn vanzelfsprekend inclusief.

De workshops beginnen om 20.00 uur en duren uiterlijk tot 22.30 uur. De (korte) morgen workshops op vrijdag beginnen om 9.30 uur en eindigen rond 11.00 uur. Komt u op de gerust wat eerder, u heeft dan ruim de gelegenheid een werkplek uit te zoeken en rustig rond te kijken in de workshopruimte en de winkel.

De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst geregistreerd. Mocht een workshop geen doorgang kunnen vinden dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een passend alternatief te vinden.

Assortiment;
De winkel van “de Drentsche Tuinkamer” en de workshop ruimte kenmerken zich door een groot assortiment huis en tuin decoraties gemaakt van metaal.
Smeed- gietijzer, aluminium, zink. Allemaal in klassieke vormgeving en daardoor tijdloos en inpasbaar in veel interieurs.
De hoofdkleur van de producten zijn de grijs nuances. Daarnaast in bruin en white wash.
De meeste producten zijn, los van hun sierwaarde, ook heel praktisch te gebruiken om bloemen of planten, vers, droog, zijden, in op te maken.
Ons grote assortiment vogel voerschalen en frames staat garant voor heel veel leven in de tuin. Dit jaar is het assortiment “Best for Birds” sterk uitgebreid.

Aankopen;
Voor iedere beurs, groot of klein, is er wel iets leuks te vinden. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor een leuk cadeautje of relatiegeschenk. En voor alle aankopen van niet levende producten is de regel;
- NIET GOED, ruilen of GELD TERUG!!
Omdat bank en giro maandelijks een fors bedrag aan vaste kosten voor pinapparatuur in rekening brengen werken wij alleen met contante betaling , er is dus geen pinapparatuur.

Kadobon;
Vindt u het moeilijk iets uit te zoeken voor iemand wiens smaak u niet kent of juist weet dat hij of zij houdt van creatieve activiteiten;
Geef dan EEN KADOBON van – “De Drentsche Tuinkamer”.
Een sierlijke bon en altijd leuk aangekleed met iets vrolijks.
Heel leuk om te geven want;
• de bon kan voor ieder bedrag worden uitgeschreven.
• de bon is onbeperkt geldig.
• de bon kan besteed worden voor workshops.
• de bon mag in gedeelten besteed worden.

Openingstijden;
• iedere vrijdag 10.00 tot 17.00 uur,
zaterdag 10.00 tot 16.00 uur.
• Voor en na de workshops.
• Na telefonische afspraak.
• Komt u van ver, belt u ons dan even zodat u zeker weet dat wij er zijn, want soms zijn wij door andere verplichting tijdelijk afwezig. 0592-389436.